tisdag 4 februari 2014

Online-coaching


Har du bestämt dig för att ta tag i din hälsa? Att ta din prestation till en ny nivå? Eller att bli av med överflödiga kilon?

Vare sig du vill göra en elitsatsning i din idrottsgren eller du bara vill "se snygg ut naken" och förbättra din hälsa, utan att för den delen behöva låta hela ditt liv kretsa kring kost och träning så har du hittat rätt här!
Jag på alströmertrofén 2013. Jag skrev
om tävlingen här

Kombinationen av en fyraårig högskoleutbildning inom biomedicin med inriktning fysisk träning,
egen erfarenhet av att ha tävlat i bodybuilding och att ha jobbat med både atleter och motionärer har hjälpt mig att utvecklat en känsla för vilka typer av kost- och träningsupplägg som lämpar sig för respektive individ.

Min coaching går ut på att lära känna klienten ordentligt och genom ett ständigt utbyte av information hitta de bästa strategierna för att hjälpa klienten att uppnå sina mål på smidigaste sätt. Samarbetet blir därför en väldigt dynamisk process. Det är även därför som jag inte säljer några enskilda träningsprogram eller kostscheman.

Jag vill poängtera det här extra hårt: För att DU ska få ut maximalt av samarbetet med mig så måste du vara villig att föra en kontinuerlig dialog med mig. Ju bättre du håller mig uppdaterad om hur du upplever din träning och/eller kost och ju fler frågor du ställer, desto bättre kommer jag kunna hjälpa dig.

2012 kom Rikard i sitt livs form på knappt fyra månader. Utan hunger
och med ibland så lite som tre träningspass i veckan.
Läs om hans resa här.
Om resultaten ska vara ihållande så krävs det små förändringar över längre tid. Samtidigt är en av de största motivatörerna till att lyckas med livsstilsförändringar att ha någon att stå till ansvars för.
Ska du däremot gå ner i vikt inför en kroppsfysiktävling så kommer du ha ett mer reglerat kostschema. Däremot kommer du kontinuerligt behöva göra förändringar i kosten för att matcha din förändrade kroppskompostion och dina förändrade kaloribehov.

Du kan läsa mer om min kost- och träningsfilosofi här.


Prislista

Priserna är inklusive moms och är beroende av hur många månader som du binder upp dig.
Studenter har 15% rabatt på alla priser!
Endast kost
Månadskostnad: 995kr (1-3 månader), 795kr (6 månader), 595kr (12 månader)
Startkostnad: 895kr

Endast träning
Månadskostnad: 995kr (1-3 månader), 795kr (6 månader), 595kr (12 månader)
Startkostnad: 695kr

Kost och träning
Månadskostnad: 1445kr (1-3 månader), 1195kr (6 månader), 945kr (12 månader)
Startkostnad: 1095kr
Harpenden-kalipern anses som "golden
standard" för kalipermätnignar.

Mätning av kroppskomposition (Kaliper), omkretsmätning och kort konsultation med generella tips och råd (totalt ca. en timma):
450kr
Priset gäller för mätningar som inte är i samband med online-coaching. För mätningar i samband med coaching se punkt 13 i avtalsreglerna nedan.


Avtal och Regler(Gäller avtal slutna 2014-08-05 eller senare)

 1. Innan vi påbörjar samarbetet kommer jag skicka över några formulär för dig att fylla i. Efter att jag har utvärderat informationen från dessa formulär kommer jag kontakta dig, varvid vi kommer fram till hur/om jag kan hjälpa dig.
 2. När vi har kommit överens om vilket paket du ska ha samt hur du väljer att betala så kommer det skickas ett mail till dig för godkännande. Efter att jag mottagit ditt godkännande gäller kontraktet enligt följande punkter.
 3. Du binder dig till coaching för det antalet månader som står i kontraktet.
 4. Både i kost- och träningsuppläggen kommer det ske ändringar på löpande band för att hela tiden säkerställa att träning och/eller kost är baserad på ditt momentana utgångsläge och dina målsättningar utifrån denna. Därför finns det inget genomgripande antal tränings- eller kostscheman som du kan förvänta dig inom en viss tidsram. Vissa klienter behöver förändringar varje andra vecka, medan andra klarar sig utmärkt på att följa ett givet upplägg i två månader.
 5. Skulle du bli sjuk eller skadad så att du under längre tid inte kan utföra någon träning alls så kan du ”frysa” ditt avtal mot uppvisande av läkarintyg.
 6. All träning sker på egen risk. Då jag inte kan vara med på passen så undantar jag mig allt ansvar.
 7. Vid e-post kontakt, svarar jag alltid inom 48 timmar på vardagar. (Ifall jag vid t.ex. semester eller längre resor inte skulle kunna svara lika frekvent så förvarnar jag om detta i den mån jag kan.)
 8. Vid akuta frågor kan jag kontaktas via SMS. Dessa har jag dock ingen skyldighet att svara på.
 9. Tränings- eller kostuppläggen som du får av mig får du inte dela med dig av till andra.
 10. Har du varit PT-klient hos mig (på Fysiken eller Life Health&Fitness) i minst tio (10) timmar så behöver du inte betala någon startavgift.
 11. Om du inom tolv (12) månader efter din sista dag med online-coaching bestämmer dig för att köpa ett nytt paket så uteblir startavgiften på det nya paketet.*
  * Har du endast haft coaching för kost och väljer kombi- eller tränings-paket så betalar du startavgift motsvarande startavgiften för träningspaketen. Har du endast haft coaching för träning och köper paket för kombi eller kost så betalar du startavgift motsvarande kostpaketets startavgift köpt ett ”kombi-paket”.
 12. Har du valt kombi-paketet så är du berättigad till 60 minuter skype-/telefonsamtal (Väljer du telefonsamtal så ringer du upp mig) i månaden. Dessa minuter kan delas upp på två tillfällen. Samtalstiden sparas inte i en pott. Ifall du inte väljer att använda samtalstiden en månad så förfaller den tiden. Vi kommer överens om tiden för samtalet i förväg via mail.
 13. Mätning av kroppskomposition. Om du har möjlighet att besöka mig i Göteborg så ingår en kalipermätning varje tredje månad vid köp av kombipaketet. Det innebär två (2) mätningar vid köp av tre (3) månaders coaching, tre (3) mätningar vid köp av sex (6) månaders coaching och fem (5) mätningar vid köp av tolv (12) månaders coaching. Önskar du fler mätningar under din avtalstid så debiteras varje ytterligare mätning med 200kr (inkl. moms). Det priset gäller även ifall du har valt coaching för endast kost eller träning.
 14. Vid frågor och funderingar kring regler och avtal ber jag dig att kontakta mig för mer information.
  * Beroende på vilka mål du har med din träning och vilken träningserfarenhet du har så kommer jag lägga fram de alternativen som jag tycker är lämpliga för dig. Ifall jag ser det som en nödvändighet för dig att kunna utföra komplexa lyft som t.ex. marklyft, knäböj eller olympiska lyft med tunga vikter, men du inte har någon erfarenhet av dessa så kommer jag inte låta dig att utföra dem utan min uppsikt.
  Ett annat scenario kan vara att du endast tänkte köpa kostcoaching men att jag känner att jag skulle behöva mer kontroll över din träning för att ge dig en rättvis chans att uppnå de målen som du har angett.


  Så om du vill komma i form, bli bättre rustad för din sport eller bana in en hälsosammare livsstil så ska du inte tveka en sekund till! Maila mig på marek_behrendt @ hotmail.com och berätta vad det är du vill uppnå så är jag säker på att vi kommer fram till en lösning som passar dig.

  Om du inte redan gör det så är du välkommen att följa mig på Twitter eller gå med i vår facebookgrupp MST-Mythbusters! Mer samlad kompetens hittar du ingen annanstans på svenska facebooksidor!

  Inga kommentarer:

  Skicka en kommentar